ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΟΣ

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ

Η φιλοσοφία του οδοντιατρείου, που λειτουργεί από το 2010 στη θεραπεία των ασθενών, είναι η παροχή υπηρεσιών, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Στον άρτια οργανωμένο χώρο του ιατρείου σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε τις πλέον κατάλληλες και εξατομικευμένες θεραπείες για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της στοματικής λειτουργίας και αισθητικής.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο οδοντιατρείο είναι όλες οι κλασικές θεραπευτικές εργασίες, προσθετική οδοντική εμφυτευματολογία, στοματική χειρουργική, εφαρμογές λεύκανσης και αισθητικής οδοντιατρικής. Εξυπηρέτηση ασθενών καθημερινά μέχρι τις 3 π.μ. και άμεση αντιμετώπιση επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών γιατί δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από τον ισχυρό οδοντικό πόνο αν είστε αναγκασμένοι να περιμένετε μέχρι να εξεταστείτε!

Το Οδοντιατρείο SOS  λαμβάνει μέριμνα για να εξυπηρετήσει αυθημερόν και κατά προτεραιότητα τα έκτακτα και επείγοντα οδοντιατρικά περιστατικά (οξύς πόνος δοντιού, πολφίτιδα, κατάγματα δοντιών, αποστήματα, εξαρθρώσεις γνάθου, εξαγωγές κ.ά.) Ο Οδοντίατρος Βουλγαρόπουλος Βερβέριος διαφοροποίησε το ωράριο του με σκοπό να καλύψει τις “κενές ώρες” εξυπηρέτησης που υπάρχουν στην ειδικότητα της  οδοντιατρικής και στον τομέα των επειγόντων περιστατικών.

Κατ'οικον Επισκεψη

Παρέχουμε Υπηρεσίες Κατ’οίκον στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς, χωρίς να χρειάζεται καμία μετακίνηση, με συσκευή microsoft KAVO , για οδοντιατρικές πράξεις όπως εξαγωγές δοντιών,  κατασκευή ολικών ή μερικών οδοντοστοιχιών, επιδιόρθωση οδοντοστοιχιών κ.ά.

Υπάρχει δωρεαν παρκινγκ για να μην χανετε χρονο.

Ευκολη και ανετη προσβαση για ατομα με ειδικες αναγκες.

στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Το Ιατρείο βρίσκεται στη Καλαμαριά, είναι εύκολα προσβάσιμο με το λεωφορείο και μπορείτε να βρείτε εύκολα parking.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

- Συγχρονες κατασκευες -

Οι σύγχρονες κατασκευές φροντίζουν να συνδυάζουν χώρους λειτουργικούς και ταυτόχρονα φιλικούς προς τους πελάτες – ασθενείς. Το μείζον ζήτημα παραμένει η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της οδοντιατρικής εργασίας, μέσα όμως σε ένα περιβάλλον που να προκαλεί έμπνευση και καλή διάθεση για όλους τους παρευρισκομένους.

Η διάθεση για εργασία και παροχή σωστής ιατρικής φροντίδας από την πλευρά του γιατρού και και η δημιουργία θετικής διάθεσης από την πλευρά των επισκεπτών του ιατρείου, είναι η συνισταμένη πάνω στην οποία δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

  • Με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός του στην αντιμετώπιση του προβλήματός μου.
    Κωστας Ε.
  • Ευχαριστώ θερμά για την υψηλού επιπέδου οδοντιατρική περίθαλψη.
    Ελευθερια Χ.
  • Μετά από χρόνια με προβλήματα στα ούλα ξεκίνησα περιοδοντική θεραπεία. Τα ούλα μου τώρα δεν ματώνουν και τα δόντια μου είναι πιο σταθερά από ποτέ. Το πιο σημαντικό, τώρα ξέρω πώς να τα φροντίζω.
    Αθηνα Π.